14. feb, 2016

Wat een rot periode.

Mensen wat een gekke tijd hebben wij weer achter de rug. De griep heeft zich behoorlijk bij ons gemeld, eerst raak ik zelf met hoge koorts te bed. En een dag later komt mijn man er ook bij liggen. Nou en daar lagen we dan. Jut en Juul te snotteren te zweten en hoesten. Wat een ellende zeg. Maar ja... zoals altijd, moet er toch voor de zieke mens gezorgt worden en aangezien een man altijd veel zieker is! (of denkt dat te zijn) Moet de vrouw dus haar bedje uit. Als ik dat niet had gedaan kreeg ik nooit iets te drinken en nam meneer zelf ook niets. Dus naar de keuken het een en ander halen en weer snel terug in bed. Ik was zo misselijk moest niet aan eten denken, maar daar dacht de patient naast me toch iets anders over. Die luste wel wat, maak dan zelf maar iets bromde ik naar hem en toen hoefde het al niet meer, snotterde de patient naast me. En aangezien ik daar niet tegen kan als iemand iets wil eten, dan moet ik dat gewoon maar even maken. maar wat? Doe maar een prakkie! Zegt mijn zieke mannetje. Een prakkie ach nee toch ik ga gewoon te kokhalsen als ik er aan denk. Maar vooruit dan iets simpels. Heeft er wel eens iemand gehakt staan kneden als je misselijk bent? Nou ik kan jullie verzekeren dan wordt het nog erger. Helaas... Ik had alleen maar gehakt in huis. Snel een paar ballen gemaakt en pot groente opengedraaid en paar aardappelen geschild. Ja inderdaad ik heb er nog wel werk van gemaakt het moet wel lekker smaken. De patient heeft er in elk geval goed van gegeten. Maar ik stond te schudden op mijn benen van de koorts en ellende. Dus snel mijn bed weer in de afwas komt wel dacht ik nog. De volgende keer bekijk je het maar snotterde ik hem toe en dook diep onder de dekbed. Met elkaar een dag of 4 in bed gelegen .

Bijna John Lennon en Yoko Onno. Alleen in dit geval Jan en Joke. Na deze bed inn besloot ik om gewoon verder in huis uit te zieken, niemand wilde er bij ons op bezoek komen ook de kinderen niet. Als ze iets kwamen brengen lagen ze het in de serre en maakte snel dat ze weg kwamen, bang voor besmetting.


Ik begon weer op te knappen en was alles zo spuugzat🤒. Ziek zeer ellende tegenslag alles bij elkaar ik baalde. Tijd voor aktie dacht deze dame en tijd om de knop ff om te draaien en iets leuks te doen.

Ik wil een feestje geven zeg ik tegen mijn man die inmiddels ook het bed verlaten had.Wat..! ben je wel lekker zei hij. Ja en ik wil nu een feestje organiseren . Als ik iets in mijn hoofd heb moet dat meestal ook gerealiseerd worden zo ben ik nu eenmaal. Weet je wat voor feest ik ga geven zeg ik tegen mijn man. Een snertfeest! Een heel echt snertfeest met alles wat er bij hoort. En het eerste wat jij voor me mag maken als je weer naar de werkplaats gaat is een mega grote sjoelbak. Eentje van 5 mtr lang en een mtr breed met grote schijven. Afijn na een paar dagen ging mijn man naar de werkplaats en begon aan de sjoelbak. Daarna begon ik de gasten uit te nodigen. Iedereen vond het een fantastisch idee.  Binnen een week had ik alles voor elkaar maar het zou nog 2 weken duren tot het feest. Wat hebben we genoten net als alle gasten. De avond was onvergetelijk mooi ik was helemaal kAPOT EN BEKAF maar dat had ik er graag voor over. Zo ik kan er weer een tijdje tegen het hoofd is weer helemaal leeggemaakt tijd voor nieuwe aktie😋

Groetjes van Joanna