19. apr, 2016

Verslag uit de Varese deel 1

Verslag vanuit de Varese.

Na een lange rit eindelijk op de plaats van bestemming aangekomen. Wat is het hier mooi!
Hotel ook heel mooi met uitzicht over het meer.. Bizar grote kamer met dito dakterras.
Ruimte vinden wij altijd prettig.
Dan kan ik nog eens achter Jan of Jan achter mij aanrennen πŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜„
Snel de koffer neergegooid en hup naar de roeibaan. Kijken of we de jongens kunnen spreken.
Ja hoor...daar komen ze aan gelopen net klaar van de training stinken naar het zweet. Maar dat mag natuurlijk πŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„. Ze hebben het best naar de zin zo te zien en te horen. Dus daar kan het niet aan liggen. Maar ze zijn nu klaar voor de wedstrijden.
Morgen vrijdag is de eerste head om ongeveer 10 uur.
We kletsen wat over hoe het thuis gaat en dan vertrekken ze richting hun hotel. Coach Eelco is strengπŸ˜‰πŸ˜‰ ze moeten eten en rusten. Wij gaan ook terug naar ons hotel een kleine 10 minuten lopen.
Zo ook wij gaan eerst effe rusten, dus we gaan liggen en wordenom uren later wakker.😯😯😯 Eerst eens even opknappen en dan eten. Tjonge wat valt dat vies tegen zeg. zo'n mooi hotel. Maar het eten is helemaal Kl....πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•. We vullen ons maag met stukjes stokbrood en pasta niet te kanenπŸ˜•πŸ˜ .
Maar oké we moeten het er mee doen.
Morgen dan maar uitgebreid ontbijten. Daar kan toch niks aan verknoeid worden !! Zeggen we heel serieus tegen elkaar.
Nou ik heb nieuws voor jullie. Ze hebben het echt verkloot!!
Ik was helemaal pislink. Had reuze trek maar er was werkelijk niets meer😯😯😯Buffet was om 8 uur al leeg. Ja dan hebben ze een nijdige Joke nog nooit gezien. 😨😨Dus hup naar de receptie en mijn verhaal gedaan. Ik zei meteen dat ik nog niets betaald had en dat zo ook niet van plan ben. Sorry!!! was het antwoord met 10 minuten zou alles er staan. Ja zelfs kopjes voor de koffie!!! En er waren meer mensen die het niks vonden. Dat snap ik ook wel. Als er niks staat πŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜„. Maar het was daarna goed gevuld het buffet. Dus met voldaan gevoel naar de Roeibaan.
Daar troffen we diverse Nederlandse fans van roeiers en roeisters. Gezellig bijgekletst en toen begonnen de wedstrijden.
Roel en Mitchel gingen meteen als een speer van start. De Italiaanse verslaggever klonk best opgewondenπŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜‚πŸ˜‚. Dat komt ook door de taal klinkt zo leukπŸ˜‰
Onze kanjers gingen heerlijk ze hadden een prachtige wedstrijd gedaan en de beste tijd neergezet.
Kijk daar komen we toch voor!
Na de wedstrijd kwam Roel even bij ons zitten en bijpraten hij was ook dik tevreden. Scheelt toch een herkansing , nu meteen door naar halve finales.
Morgen middag zijn die races maar we gaan al in de ochtend naar de baan gezellig hoor.
Vanavond bij de beste pizzeria van de Varese gegeten. we zaten al op wacht om binnen te komen.
Om 7 uur gaan ze pas open maar dan stroomt het ook meteen vol.
En inderdaad het was prima heel vriendelijk personeel en goed en betaalbaar eten. pizza 9 euro!!! maar mega groot. Daarna met taxi terug naar hotel. En ja hoor....volgegeten lekker uitbuiken op bedπŸ˜‰πŸ˜‰.
Morgen weer een mooi dag in de Varese met hopelijk een prachtige race van Roel en Mitchel.
tot laterπŸ˜‰πŸ˜‰.


Groetjes
Jan en Joke