19. apr, 2016

Verslag uit de Varese deel 2

Verslag deel 2 uit de Varese

Dag begon al vroeg om 8 uur weer de ontbijt zaal in met !!! Jawel wederom de lege schalen. Er zitten drie roei teams in ons hotel en ik vermoed dat die de heleboel opvr. ..! Dus weer gevraagd of er voor ons ook nog wat is. Afijn we hebben het gedaan met wat er nog was . Niet veel dus, maar voordeel is dan dat we ook niks zullen groeien deze trip. Om half 10 richting roeibaan gelopen en daar een plekje gezocht om de wedstrijden te bekijken. Er was overdreven veel Crew , jongelui die iedereen hun ksarten moesten bekijken of bij ingangen stonden. Heel irritant was het gewoon als je trap op of af liep ze wilden continu de kaartjes zien. De mensen mopperde hier ook over maar de Crew was onverbiddelijk.
zelfs twee tegenover elkaar staande jongens wilde afzonderlijk onze kaartjes zien.
Ik vroeg of ze Engels spraken. Een beetje was het antwoord.
Maar ik vertelde ze dat dit belachelijk was wat ze aan het doen waren.
Ik liet ze alle twee de kaartjes zien en vermelde meteen dat dit de laatste keer was dat ik ze voor hun pakte.
Daarna liep ik weg. En idd ze vroegen niet meer om de kaartjes๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„. Snel kwamen de overige supporters en allemaal even bijkletsen over gisteren. Het was vandaag een hele straffe wind en donkere lucht, ik hield mijn hart vast voor de roeiwedstrijden.
Er kwam iemand met de mededeling dat er aan het eind van de middag finale wedstrijden zouden plaats vinden.
Omdat het weer voor morgen niet best is dus hele programma is vooruit gehaald.
Voor ons natuurlijk het belangrijkste de race van Roel en Mitchel. Ja de andere races zijn ook leuk maar daar komen we natuurlijk niet specifiek voor. Ik zag de wind en de golven. Werd al zeeziek bij de gedachte dat ik in zo'n bootje zou moeten zitten๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ. Maar de eer is aan onze jongens. Ze hadden een zware pot zoals Roel zegt. Maar gelukkig heel goed gevaren. Volgens Roel niet voluit dus voor morgen nog wat reserve bewaard๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰altijd handig toch!.
Na hun race tijd voor ons om wat te eten.
Vette hap op een sport tournooi gatver. Maar ja je moet toch wat! Patat met broodje hotdog. Het minst schadelijke dacht ik . Jan een Mixet grill met friet en iets wat op zuurkool leek. Jeetje ik ben geen zeikerd met eten maar ik verlang nu toch echt naar een prakkie๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏmijn maag trouwens ook hoor. Om de overwinning te vieren een wijntje erbij ๐Ÿท. Ja hoor....Daar komt onze kanjer Roel aangelopen. big smile blote benen!๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ OMG ik ben half bevroren en hij loopt er zo luchtig bij. Hij is tevreden over de race en heeft een goed gevoel over morgen. Snel nog een berichtje ingesproken voor zijn kinderen en Kim. Op video en toen had hij trek in eten. Daarna verdween Roel snel naar hun team tent. Wij weer terug de tribune op. De wind stond erin en ik stond gewoon te blauwbekken van de kou. Iedereen bibberen en trillen dus huppekee. Ik weer aan de wandel om warm te worden langs de Crew ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.
Wel lachen maar ze hebben mij niet meer om de kaart gevraagd. Als ik aan kwam lopen maakte ze een handgebaar van loop maar door๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. Het was ondertussen half 4. En ik was er helemaal klaar mee en wilde terug naar het hotel.
Weet je wat ik ga doen zei ik tegen Jan. Mijn rug en kont zijn zo koud ik neem een heerlijk warm bad.
Even doorwarmen, dus ik in bad een heerlijk warm bad, echt het was zo nodig de kou zat in mijn botten zo erg๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏJan dook te bed en ging even onder zeil.
We hebben besloten om morgen na de race van Roel en Mitchel richting Duitsland te gaan rijden.
Dan hebben we het weer gehad hier in de Varese. Geen gezellige terrasjes met dit weer.
Zo en nu naar beneden in de bar lekker bakkie thee nemen en een heerlijk glas rode wijn๐Ÿท.
Straks met taxi naar restaurant Bologna schijnt heel goed te zijn.
Diverse Nederlandse fans hebben daar gisteravond gegeten.
En dan hup weer te bed en lekker uitrusten om morgen weer vroeg op de baan te staan en te schreeuwen naar onze mannen.

Tot later

Groetjes Jan en Joke๐Ÿ˜˜