30. jul, 2016

Roel uitgezwaaid naar Rio

O...O. Wat een dag.
Vanmorgen heel vroeg uit de veren om samen met Kim en Margaret, Roel naar schiphol te brengen en uit te zwaaien.
Opa Jan mocht even op de kindjes passen tot hij werd afgelost door Britt. Vroeg op is geen probleem maar dit was heel vroeg. Om precies te zijn half 6!!
Maar ja voor het goede doel hebben wij dat graag over.
Na een banaantje te hebben veroberd snel naar de buren. Dat zijn dus Roel en Kim, daar was ook iedereen al in de kleren, kleine Daan kwam met zijn papa mee naar beneden. Dat gebeurt anders nooit dat hij zo vroeg wakker is. Maar papa Roel wilde zijn mannetje nog even knuffelen. Lizz hield het voor gezien en bleef mooi in bed.
Ons motto is altijd op tijd vertrekken, want je weet maar nooit of er oponthoud is.
50 minuten later waren we al op schiphol. Het was zo stil op de weg heerlijk.
Dus alle tijd om naar de vertrek hal te gaan.
Maar ja..Roel had trek en wij ook in een bak koffie. Dus lekker naar het restaurant voor een heerlijk vers broodje en bakkie leut.
Nu toch maar eens naar vertrekhal 2 gaan dachten we en daar vetrok het gezelschap. Roel was op dat moment nog heel relaxt omdat we ruim op tijd waren.
Zijn roei partner was beetje bang dat we te laat zouden zijn . Maar nee dat komt bij ons echt wel goed hoor!
Nu is het ineens behoorlijk oranje gekleurd in de vertrekhal, allemaal sporters en overige mensen die naar Rio vertrekken met opvallende oranje bagage.
Daar staat Rintje Ritsma te floggen
Samen met Airen die doen live verslag via Twitter flog.
Ze kwamen op Roel af om te interviewen. We hebben gelachen hoor. Wat een droogkloot is die Roel.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰bekijk de filmpjes maar eens waarvan we de link hebben geplaatst. Rintje vraagt aan Roel wat zit er allemaal in je tas? Nou kijk maar zegt Roel dus Rintje pakt de tas en Airen was aan het filmen.
Hij opent de tas en die is dus Leeg!!๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„nou ja bijna leeg er zat een leeg stripje vitamine pillen in en een paklijst voor de koffer๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„Rintje en wij lagen in een deuk. Kijk dit is de tas van Roel en die gaat leeg mee zegt hij in de camera.
Waar zijn je spullen dan? vraagt hij.
Nou dat zou Mitchel meenemen maar die is er nog niet. Plotseling een berichtje!!
Blijkt dat Mitchel in een file is gestrand. Er was een blokkade rondom Schiphol een serieuze blokkade wegens terreurdreiging . Niemand kwam erdoor alles werd nagekeken, mannen met mitrailleur sierden plotsklaps de hallen in schiphol en de wegen erbuiten. Gatver wat een rot idee is dit zeg. Ik begon het toch minder leuk te vinden omdat we niet wisten wat er aan de hand was.
Blijkt toch een melding van activiteiten te zijn waar je liever niet aan denkt.
Maar Roel zijn koffer en kleding was er dus nog niet.
de tijd verstreek en Roel begon zich ernstig zorgen te maken of alles wel op tijd kwam. Hij liep te ijsberen en Rintje en Airen hielden hem goed in de gaten. Een gele tijd later horen we daar is Mitchel! !
Met het zweet op zijn hoofd kwam hij aanlopen samen met zijn vriendin. Roel opgelucht hij kon eindelijk zijn outfit aan die hij nodig had.
Midden in de vertrekhal ligt hij de koffer op de grond en pakt eruit wat hij nodig heeft. De grond stewardess komt aangelopen en zegt u heeft nog 14 minuten om in te checken. Roel trekt tussen al de mensen zijn kleren uit staat in zijn onderbroek en er wordt gelachen om zijn actie. Rintje en Airen filmen deze verkleedpartij. En daar staat de grote reus in zijn onderbroek๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ wat denk je? Pakt hij eerst een zonneklep! !!! Die zet hij op zijn hoofd echt prachtig onderbroek en klep was leuke match Roel๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‚ lachend stapt hij daarna in zijn joggingbroek alles zat nog in verpakking dus overal kaartjes aan ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ƒEen t shirt maar welke. een jasje ook weer een keuze. Hij trok op dat moment echt volle zalen hoor. Er zijn heel wat mensen die een foto van hem genomen hebben๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‚Maar ja...Toen had je ineens een goed geklede sporter staan. Prachtig oranje gekleed.
Schiet nou op riep ik... je hebt nog 8 minuten. Hij begon gewoon weer een heel gesprek met iemand.
O..Ja dat was Rintje over een cooljack.
Pfffff nu door naar de incheckbalie en gaan!!
Lachend liep hij met Mitchel weg om de bagage af te geven. Ineens was Roel herl relaxt. Ze kwamen nog even terug voor wat foto's en natuurlijk een dikke knuffel van de moeder en schoonmoeder en dikke kus van hun meisjes. Samen op de foto met Rintje en Airen wat een prachtige belevenis was het.
Je voelde de spanning van de sporters ...dat ze er aan toe waren om te vertrekken naar Rio!
Heel veel succes allemaal
Maar Roel en Mitchel in het bijzonder. Wij gaan er in ons eigen supporters home een enorm feest van maken. Airen komt live bij ons filmen en floggen. En Rintje gaat dat in Rio doen.
Op de terugweg zagen we het verkeer helemaal muurvast staan vanwegen de strenge controle.
Gelukkig hadden wij daar geen last van en konden met een goed gevoel naar huis terug.
Met een heerlijke lunch hebben wij deze ochtend afgesloten.
Een belevenis om nooit te vergeten.

Rio here the Come! !!
Joanna Daalder