31. mrt, 2022

Opening van vernieuwde Dames Kamer 26 maart 2022

Eindelijk is het zover , na een veel te lange tijd van niets doen in mijn geliefde hobby ruimte mochten we weer feesten.
Er is een hele hoop veranderd in de afgelopen 2 corona jaren. Maar gelukkig zijn wij er allemaal goed doorheen gekomen. En dat is iets waar we heel dankbaar voor zijn omdat we ons bewust zijn dat er in onze Vintage vriendinnen groep heel wat dames zijn met een of andere aandoening en ook de leeftijd is bij ons groepje zeer variabel.
Hoewel mijn gedachten eerder waren om maar te stoppen met de prachtige Vintage ruimte , heb ik in overleg met manlief toch uitgevogeld dat het voor mij beter was als ik iets om handen zou hebben. De gehele ruimte is nu prachtig verbouwd en mijn liefde heeft zo goed alles wat ik gevraagd heb voor mij gemaakt. Van de voormalige toonbank heeft hij een prachtige bar gemaakt en de achterwand aangepast en achter de bar geplaatst. Ook heeft hij een tussendeur geplaatst van de dameskamer naar de mooie vestibule. Ja...het is me toch wat als je vrouw een hobby heeft en een groep vriendinnen die datzelfde ook zo leuk vinden.
De opening was werkelijk een feest van herkenning voor ons allen. Eindelijk weer onbeperkt gek doen en lachen , kletsen en drinken. en niet te vergeten heerlijk eten. Omdat ik in maart 70jaar geworden ben en vanwege mijn prachtige nieuw woman cave. had ik een mooi buffet laten maken. In plaats van alcoholvrije wijn had ik nu allerlei verschillende alcohol vrije cocktails. Nou en dat sloeg aan hoor! Moijito gin tonic aperol spitz Sex on the beach pina colada het kon niet op !! Maar het ging wel bijna allemaal op! De schitterende fotobehang wanden die zijn geplakt door een Vintage vriendin en haar man , dank Willy en Ron daarvoor. Mijn foto studio is ook heel anders nu meer rock and roll. Weer knots gekke foto's kunnen we daar maken. En dan had ik nog en hele grote ruimte over en die is nu door mijn dochter ingericht als trainings ruimte voor masterclasses Permanent Make Up. Ze gaat het daar in de schitterend oogverblindend witte ruime opbouwen. Werkelijk heel mooi is dus de beneden verdieping in ons huis geworden.
De Dames kamer gaat wel weer af en toe in gebruik voor workshops en gezellige avondjes met elkaar. Verder moet ik nog nadenken wat ik er ga doen maar in de zomer staat alles op laag pitje omdat manlief ook wel op stap wil met mij en de camper.
Laten we hopen dat er geen blokkade of corona tijd meer aankomt we zijn er nu wel klaar mee alles heeft lang genoeg geduurd en ik heb echt het gevoel dat er gewoon 2 jaren van mijn leven zijn afgepakt. dus nu snel inhalen niets meer uitstellen.
Mijn motto is.
Genieten van het leven
Van alle dingen groot en klein
Want voor je het weet
Kan het zomaar over zijn